Oudercommissie

De oudercommissie behartigt de belangen met betrekking tot de opvang van de kinderen en vertegenwoordigt de ouders.

De oudercommissie bestaat uit ouders die op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan het beleid dat bij De Benjamin gevoerd wordt door adviezen te geven. Er is gekozen voor een gezamenlijke oudercommissie betreft de dagopvang en de buitenschoolse opvang. Van beide opvangvormen zijn ouders vertegenwoordigt in de oudercommissie.

De oudercommissie heeft wettelijke advies bevoegdheden. Zo adviseert de oudercommissie bijvoorbeeld over kwaliteit van de opvoeding, veiligheid, gezondheid, openingstijden, spel- en ontwikkelingsactiviteiten, de klachtenregeling en de prijzen van de kinderopvang.

Naast het adviseren zijn er natuurlijk ook andere zaken waar de oudercommissie zich op richt. Te denken valt aan de dag van de leidster, een bloemetje voor een zieke leidster of een open dag.

Het reglement van de oudercommissie is te lezen op de website van De Benjamin en voldoet aan de eisen van de Wet Kinderopvang.

De oudercommissie heeft een emailadres waarbij u terecht kunt voor vragen, ideeën en/of opmerkingen, te weten ocdebenjamin@gmail.com

Gebruikerslogin

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen spam-robot bent